RSS

Dovleac la cuptor cu scorţişoară şi nucşoară

25 Sep

O reţetă extrem de simplă, gustoasă şi sănătoasă.

Ai nevoie de un dovleac, scorţişoară şi nucşoară, iar într-o oră ai un deliciu numai bun pentru întreaga familie.

Dovleac la cuptor cu scorţişoară şi nucşoară

Ingrediente

1 dovleac
nucşoară
scorţişoară

Mod de preparare

1. Se spală bine dovleacul şi se taie în felii mai subţiri, cam de două degete.
2. Se încălzeşte în prealabil cuptorul.
3. Se pun feliile de dovleac într-o tavă şi se presară peste ele scorţişoară şi nucşoară.
4. Se lasă la foc mediu la cuptor, timp de o oră.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 25 Septembrie 2012 în Fructe

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: