RSS

Soluţii naturale ca să-ţi albeşti dinţii

29 sept.

Nu eşti mulţumită de culoarea danturii tale, însă nu ai banii necesari pentru a face un tratament de albire profesional? Află care sunt soluţiile naturale şi ieftine recomandate de celebrul Dr. Oz!

.

.

Părerile experţilor sunt împărţite atunci când vine vorba despre albirea profesională a danturii, adică acele tratamente aplicate în cabinetele de stomatologie care au ca efect o deschidere a nuanţei dinţilor. Unii medici stomatologi recomandă albirea dinţilor de mai multe ori pe an, în vreme ce tabăra opusă se declară împotriva acestor tratamente, pe motiv că ingredientele din ele pot să afecteze serios dinţii.

.

.

Ca să eviţi aceste probleme apelează cu încredere la soluţiile 100% naturale recomandate de Dr. Oz!

Iată cinci soluţii sănătoase care au grijă de dantura ta şi o fac mai strălucitoare:

.

1. Căpşunile albesc dinţii

Conţin substanţe cu rol astringent, dar şi foarte multă vitamina C. Substanţele astringente ajută la îndepărtarea petelor de pe suprafaţa dinţilor, iar vitamina C albeşte dantura şi împiedică acumularea plăcii dentare.
.
.
.
.

2. Merele curăţă dinţii şi îi protejează

.

Atunci când mănânci un măr crocant, acesta are un efect asemănător cu cel obţinut prin perierea danturii cu periuţa. Nu ezita să consumi câte un măr la o jumătate de oră după masă pentru că îndepărtează rămăşiţele de mâncare, bacteriile şi îndepărtează petele de pe suprafaţa dinţilor. Acidul malic din compoziţia merelor este folosit şi în produsele destinate pentru albirea danturii, deoarece are un efect puternic de dizolvare a petelor.
.
.
.
.
.

3. Stafidele ajută la îndepărtarea plăcii dentare

.

Stafidele stimulează producţia salivei care îndepărtează placa dentară, unul dintre principalii factori de risc pentru dezvoltarea cariilor si a gingivitei.
.
.
.

4. Albire cu bicarbonat de sodiu

.

.

.

Una dintre soluţiile la care apelează Dr. Oz este aplicarea unei soluţii din bicarbonat de sodiu şi zeamă de lămâie. După ce ai şters dantura de excesul de salivă, cu ajutorul unei dischete din bumbac, aplică soluţia pe dinţi şi las-o să acţioneze un minut înainte de a o îndepărta cu ajutoul periuţei de dinţi. De reţinut! Nu lăasa soluţia pe dinţi mai mult de un minut pentru că acidul din lămâie erodează smalţul dinţilor.
.
.

5. Pastă de dinţi cu efect de albire făcută în casă

.

.

Poţi să-ţi faci acasă o pastă de dinţi amestecând 1 lingură de unt de cocos topit la abur cu 1 lingură de bicarbonat de sodiu şi 5 picături de ulei esenţial de mentă cu uz intern.
.
.
.
STILUL MEU NATURAL
.
Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 29 septembrie 2012 în Fructe

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: