RSS

6 alimente care-ţi fac poftă de sex.

Vezi ce te ajută să fii fierbinte!

.

Ţi-a scăzut libidoul şi nu mai ai chef de prea mult sex? Din fericire există soluţii simple la îndemână care au rolul de a stimula pofta de sex.

.

Află de la celebrul Dr. Oz care sunt alimentele cu potenţial afrodiziac!

.

.

1. Seminţele de dovleac

.

.

Conţin zinc, un mineral care creşte apetitul sexual. Se pare că femeile cu un libido crescut au un nivel ridicat de testosteron, care poate să fie mărit printr-un aport însemnat de zinc. Un sfert de cană cu seminţe de dovleac crude este suficientă pentru a asigura un aport de zinc.
.
.

2. Pepenele roşu

.

.

Ingredientele din pepenele roşu au un efect asemănător cu cel al pilulei albastre, relaxând vasele de sânge şi accelerând circulaţia sanguină. Astfel, excitarea este mai mare, la fel şi procesul de lubrifiere.
.
.

3. Căpşunile cu ciocolată neagră

.

Ciocolata care are peste 70% cacao creşte nivelul dopaminei, un neurotransmiţător responsabil de senzaţia euforică. De asemenea, dacă amesteci ciocolata cu căpşuni, acestea adaugă un plus de energie.
.
.

4. Halibutul

.

.

Creşte nivelul testosteronului, deoarece este bogat în magneziu. De asemenea, datorită acţiunii magneziului, testosteronul este distribuit în sânge şi stimulează pofta de sex.
.
.

5. Bananele

.

.

Cresc nivelul testosteronului, datorită conţinutul bogat în bromelină. Pe lângă această enzimă, bananele conţin vitamine din complexul B şi potasiu care măresc rezistenţa şi asigură energie.
.
.

6. Sparanghelul

.

.

Este în topul alimentelor afrodiziace, datorită conţinutul ridicat în acid folic. Această vitamină reglează producţia de histamină, substanţă care este eliberată în timpul orgasmului.
Reclame
 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: